Kako kopirati pjesme s MP3 playera na MP3 player

Ako na svom MP3 uređaju imate pjesmu i želite je dodati na drugi MP3 uređaj, ne morate kupiti nikakve dodatne programe, sve dok imate računalo. Ne možete povezati dva uređaja zajedno, ali pomoću računala možete kopirati bilo koju ili sve pjesme na i s MP3 uređaja. To vam omogućuje lak prijenos pjesama na novi MP3 uređaj ako ste upravo kupili nadograđeni uređaj.

Korak 1

Spojite USB kabel na MP3 uređaj s kojeg želite preuzeti glazbene zapise, a drugi kraj USB kabela priključite u jedan od USB priključaka na računalu.

Korak 2

Kliknite "Start", a zatim "Računalo" ili "Moje računalo" (ovisno o tome koji operativni sustav koristite).

3. korak

Dvaput pritisnite ikonu MP3 playera i pojavit će se prozor koji prikazuje sve glazbene zapise koji su trenutno pohranjeni na uređaju.

4. korak

Pritisnite i povucite audio zapise na računalo. Možete ih postaviti na radnu površinu ili bilo koje drugo mjesto na računalu.

Korak 5

Zatvorite prozor MP3 playera, desnom tipkom miša kliknite njegovu ikonu i odaberite "Izbaci". Sada možete ukloniti prvi MP3 uređaj s računala.

Drugi MP3 uređaj spojite na računalo na isti način kao i prvi, a zatim otvorite prozor MP3 playera (kroz "Računalo" ili "Moje računalo"). Pritisnite i povucite audio zapise u prozor MP3 playera. Kada se kopija završi, zatvorite prozor uređaja i izbacite ga.