Kako postaviti tablet Kindle Fire

Upravo ste kupili potpuno novi Kindle Fire Tablet i jedva čekamo da ga počnemo koristiti! Međutim, prvo morate dovršiti postupak postavljanja svog uređaja prije nego što je spreman za upotrebu. Nastavite čitati da biste naučili korake za postavljanje Kindle Fire Tablet.

Postavljanje Kindle Fire Tablet

Iako je postupak postavljanja za Amazon Kindle Fire Tablet prilično jednostavan i traje ne više od 5 minuta, važno je da je vaš uređaj postavljen na pravi način.

Stoga ovaj vodič pruža detaljne upute za postavljanje Kindle Fire Tablet.

1. Uključite tablet Kindle Fire

Prvi korak je uključivanje napajanja na vašem uređaju, pritiskom i držanjem gumba za napajanje, sve dok vaš Kindle Fire ne vibrira ili ne vidite da se zaslon uključuje.

2. Odaberite jezik

Nakon što je Kindle Fire tablet uključen, dočekat će vas ekran dobrodošlice i tražiti da odaberete svoj jezik.

Jednostavno odaberite svoj jezik i dodirnite gumb Nastavi koji se nalazi u donjem desnom kutu zaslona.

3. Prijavite se na WiFi mrežu

Nakon odabira željenog jezika, od vas će se tražiti da se prijavite na svoju WiFi mrežu.

Odaberite svoju mrežu s popisa WiFi mreža navedenih na zaslonu vašeg Kindle Fire Tablet i prijavite se pomoću svoje WiFi mrežne lozinke.

Napomena: Jednom kada se prijavite na WiFi mrežu, tablet Kindle Fire preuzeti će ažuriranja (u slučaju da budu dostupna).

4. Prijavite se na račun Amazona

Nakon što se Kindle Fire spoji na WiFi mrežu, od vas će se zatražiti da se prijavite na svoj Amazon račun.

Kindle Fire tablet će prema zadanim postavkama biti registriran na računu Amazona od kojeg je kupljen i ako želite koristiti isti račun, jednostavno dodirnite Da to sam.

Međutim, ako ste na poklon dobili tablet Kindle Fire ili želite koristiti neki drugi Amazonov račun, dodirnite Ne i slijedite upute na zaslonu da biste se prijavili na svoj Amazonov račun.

Napomena: Ako ste prethodno posjedovali Kindle Fire tablet, možda ćete vidjeti zaslon koji vas pita želite li vratiti tablet Kindle Fire iz sigurnosne kopije.

5. Odaberite Opcije zapaljive vatre

Jednom kada se prijavite na tablet Kindle Fire, od vas će se pitati želite li omogućiti ili onemogućiti gomilu postavki.

  • Lokacijske usluge: ova postavka pita želite li Apps pristupiti i upotrebljavati podatke o vašoj lokaciji.
  • Spremi WiFi lozinku u Amazonu: ova postavka pita želite li Amazon spremiti svoje WiFi lozinke kako bi vam bilo lakše da se prijavite na druge uređaje. Iako to olakšava prijavu na WiFi mreže na drugim uređajima, preporučujemo da svoju WiFi lozinku ne dijelite s bilo kim, čak i pouzdanim tvrtkama poput Amazona.
  • Automatsko spremanje fotografija i videozapisa: ova postavka pita želite li iskoristiti 5 GB besplatnog prostora za pohranu u oblaku koji Amazon nudi za izradu sigurnosnih kopija fotografija i videozapisa.
  • Izrada sigurnosne kopije i vraćanja: ova postavka postavlja pitanje želite li da vaše postavke i konfiguracije budu sigurnosno kopirane u oblaku kako bi se lakše obnovilo Kindle Fire uređaj.

Na temelju svojih zahtjeva i postavki možete omogućiti ili onemogućiti svaku od gore navedenih postavki.

6. Povežite se s društvenim mrežama

Posljednji korak dovršetka postupka postavljanja vašeg novog tableta Kindle Fire neobavezan je korak koji vam omogućuje povezivanje s društvenim mrežama poput Goodreads, Facebooka i Twittera.

Da biste se povezali s tim društvenim mrežama, jednostavno dodirnite gumb Povezivanje koji se nalazi pored naziva mreže.

Ako se ne želite povezati s bilo kojom društvenom mrežom, jednostavno dodirnite Nastavi da biste dovršili postupak postavljanja.

7. Postavljanje je dovršeno!

To je to! Uspješno ste dovršili postavljanje vašeg Kindle Fire tableta. Po želji možete uzeti i tutorial koji će vam pokazati kako koristiti tablet Kindle Fire.

Da biste preskočili udžbenik, jednostavno dodirnite gumb Izlaz.

Sada možete uživati ​​u svojoj potpuno novoj tableti Kindle Fire!