Možete li izbaciti ljude iz svoje Facebook grupe?

Ako ste stvorili Facebook grupu, automatski ste navedeni kao administrator grupe, što znači da ljude možete ukloniti iz grupe kad god želite. Ako se netko neprestano suprotstavlja pravilima i propisima grupe, poput objavljivanja sadržaja koji nije u skladu s motivom grupe, možda će biti potrebno izbacivanje te osobe iz grupe. Kada uklonite ljude iz grupe, možete ih i potpuno zabraniti ako ne želite da ponovno naiđu na grupu.

Korak 1

Otvorite svoju Facebook grupu i kliknite karticu "About" da biste pregledali članove grupe. Kliknite padajući gumb pored okvira "Pronađi člana" i kliknite "Svi članovi" da biste pogledali sve članove grupe.

Korak 2

Pomaknite se kroz popis i kliknite izbornik zupčanika koji se nalazi ispod člana da biste ga uklonili. U skočnom izborniku koji se otvori kliknite vezu "Ukloni iz grupe".

Označite potvrdni okvir "Trajno zabrani" u polju Ukloni potvrdu ako želite zabraniti članu grupe. Ako članu zabranite pristup grupi, on ga neće moći pronaći u pretraživanju ili na svom feedu vijesti. Ako članu ne zabranite, ona može zatražiti ponovno pridruživanje grupi ako to želi. Kliknite gumb "Potvrdi" da biste člana izbacili.